Alacsony rezsijű, jó állapotú, 3. emeleti 42 m2-es lakás Egyetemvárosban eladó


Veszprém legfrekventáltabb zöldövezeti részén vált eladóvá ez a 3. emeleti 42 m2-es, egy szobás erkélyes lakás. Egyetemhez való közelsége miatt egyetemistáknak könnyen kiadható, vagyis pénztermelő lehetőség, de állandó lakásra is kiváló egy vagy két fiatal számára, hiszen minden percek alatt elérhető. Veszprémben ezen kívül sok nagy cég megtelepedett, akik keresik a fiatal munkaerőket, de sportolási és szórakozási, kulturális lehetőségek is bőven állnak a lakosok szolgálatára.

Azonosító: l_20496
Hasznos alapterülete: 42 m2
Szobák száma: 1
Fűtés: távfűtés hőmennyiségmérővel
Telek területe: 0 m2
Egyéb helyiségek: erkély, saját tároló
Hőszigetelés: van
Szintek száma: 4
Közművek: víz, villany, csatorna, kábel-TV, kaputelefon, füstérzékelő
Irányár: 20,5 millió Ft

A lakás egy hőszigetelt, négyemeletes társasház harmadik emeletén található. A környéken sok a fa, melyekben árnyas padokon lehet pihenni, olvasni, kiengedni a gőzt, illetve a gyerekeknek több modern játszótér is rendelkezésre áll. Kocsival a házak között lehet parkolni. A keleti tájolású lakás alapterülete 42 m2. Folyosó, szoba, konyha, étkező és fürdőszoba található benne, valamint egy fedett, a szobából nyíló loggia. A fűtés távfűtés hőmennyiségmérővel. Még a békebeli öntöttvas radiárokkal üzemel. A tulajdonos azonban elkezdte a felújítását. Kicserélte a burkolatok nagy részét vízálló laminált parkettára, új a konyhabútor, a villanytűzhely, a villanybojler, a kapcsolók és az ablakok is modern, hőszigetelt szerkezetek. Alacsony a rezsije, 5.225,-Ft a közös költség havonta, a téli fűtésdíj 13.812,-Ft, a nyári pedig 2.263,-Ft. Közművek: víz, villany, csatorna, kábel-TV, kaputelefon, és a lakásba füstérzékelőt is felszereltek. Saját tároló is tartozik hozzá. Kis lakás alacsony rezsivel remek környéken. További információkért kérem, keresse Magasmarti Anikót a Csudijó-Stúdió Kft-nél.


Gyors hasonló eladó ingatlan kereső:

Eladó ingatlan Veszprémi lakás Eladó lakás
Hasonló árú eladó ingatlanjaink Hasonló alapterületű eladó ingatlanjaink
Hasonló árú eladó ingatlanjaink Veszprémi lakás Hasonló alapterületű eladó ingatlanjaink Veszprémi lakás

Más településen keres eladó ingatlant?
Válasszon az alábbi listából:

Hasonló eladó ingatlanjaink közül:

Eladó ingatlan, Veszprémi lakás

Új kialakítású, nappali + 2 szobás + galériás lakás Veszprém központi részén eladó

Új kialakítású, földszinti, nappali + 2 szoba + galériás kialakítású lakás eladó a Jutasi lakótelepen, Veszprémben. 2018-ban újonnan került kialakításra egy társasház földszinti részén. Önálló helyrajzi számmal nem rendelkezik, osztatlan közös tulajdonban van, tehát a vevő tulajdonrészt vásárol az ingatlanból. A társasházi alapító okiratban kerültek feltüntetésre a közös és saját tulajdonrészek.

Részletek

Eladó ingatlan, Veszprémi lakás

Új kialakítású, nappali + szoba + galériás fsz-i lakás Veszprémben

Új kialakítású, földszinti, nappali + szoba + galériás kialakítású lakás eladó a Jutasi lakótelepen, Veszprémben. 2018-ban újonnan került kialakításra egy társasház földszinti részén. Önálló helyrajzi számmal nem rendelkezik, osztatlan közös tulajdonban van, tehát a vevő tulajdonrészt vásárol az ingatlanból. A társasházi alapító okiratban kerültek feltüntetésre a közös és saját tulajdonrészek.

Részletek

Eladó ingatlan, Veszprémi lakás

Új kialakítású, nappali + 2 szobás, 1. emeleti lakás Veszprém központi részén eladó

Új kialakítású, emeleti, nappali + 2 szobás kialakítású lakás eladó a Jutasi lakótelepen, Veszprémben. 2018-ban újonnan került kialakításra egy társasház emeleti részén. Önálló helyrajzi számmal nem rendelkezik, osztatlan közös tulajdonban van, tehát a vevő tulajdonrészt vásárol az ingatlanból. A társasházi alapító okiratban kerültek feltüntetésre a közös és saját tulajdonrészek.

Részletek

Eladó ingatlan, Veszprémi lakás

Új kialakítású, azonnal költözhető, fsz-i nappali+galériás lakás eladó Veszprémben

Új kialakítású, földszinti, nappali + galériás kialakítású lakás eladó a Jutasi lakótelepen, Veszprémben. 2018-ban újonnan került kialakításra egy társasház földszinti részén. Önálló helyrajzi számmal nem rendelkezik, osztatlan közös tulajdonban van, tehát a vevő tulajdonrészt vásárol az ingatlanból. A társasházi alapító okiratban kerültek feltüntetésre a közös és saját tulajdonrészek.

Részletek