Egyetemvárosban, felújított, 1. emeleti, kétszobás, egyedi fűtésű lakás eladó


Veszprém frekventált városrészén, egyetemhez közel 1. emeleti, parkra néző, egyedi fűtésű, felújított, tehermentes lakás eladó. Minden korosztály számára tökéletes lakhely lehet. Fiataloknak azért, mert közel az egyetem, középiskola. A középkorúaknak azért, mert a közelben orvosi rendelő, gyógyszertár, bevásárlási lehetőségek, hivatalok, buszmegálló egyaránt megtalálható. Az időseknek azért, mert a biztonságos első emeleten található, de nem kell sokat lépcsőzni és közel van minden. Az előtte elterülő parkban lehet pihenni, levegőzni, illetve uniós szabványnak megfelelő játszótér is található.

Azonosító: l_30508
Hasznos alapterülete: 50 m2
Szobák száma: 2
Fűtés: Junkers gázkazán radiátorokkal
Telek területe: 0 m2
Egyéb helyiségek: kizárólagos használatú tároló
Hőszigetelés:
Szintek száma: 4
Közművek: összközmű
Irányár: 25,8 millió Ft

A rezsije alacsony, mivel középső lakásról van szó, minden oldalról fűtik. Ezen kívül tartozik hozzá egy kizárólagos használatú tároló. Az épület egy masszívan megépített tégla építésű társasház, ahol 38 cm vastag határoló falak vannak, ezért télen meleg, nyáron hűvös. Felújítását nagy szakmai tapasztalattal rendelkező generálkivitelező végezte. A felújítás során kicserélték a víz-, szennyvíz és villanyvezetékeket a strangokig. A régi párnafás parkettákat, vakpadlót, homokot, salakfeltöltést, a cement-mozaiklap burkolatokat eltávolították, helyette hő- és hangszigetelés, valamint új aljzatbetonra 5-ös kopásállóságú spanyol járólapok kerültek. A külső homlokzati nyílászárók új, hőszigetelt üvegezésű műanyag szerkezetek, szúnyoghálókkal ellátva. A régi fali fűtőtestek helyett modern, egyedi radiátoros gázközponti fűtés került kiépítésre. A fűtést és a meleg vizet a fürdőszobában felszerelt Junkers turbóventillációs kombi gázkazán biztosítja. Teljesen megújult a fürdőszoba és a konyha. A konyhában Indesit típusú tűzhely és szagelszívó van. A lakás hasznos alapterülete 50 m2. Előtér, fürdőszoba, konyha, kamra, nappali és hálószoba elrendezésű. Mindkét szobából és a konyhából a nagyfás parkra van kilátás. A lakás jelenleg üres, azonnal költözhető és hitellel is megvásárolható. További információért hívja Magasmarti Anikót a Csudijó-Stúdió Kft-nél.


Gyors hasonló eladó ingatlan kereső:

Eladó ingatlan Veszprémi lakás Eladó lakás
Hasonló árú eladó ingatlanjaink Hasonló alapterületű eladó ingatlanjaink
Hasonló árú eladó ingatlanjaink Veszprémi lakás Hasonló alapterületű eladó ingatlanjaink Veszprémi lakás

Más településen keres eladó ingatlant?
Válasszon az alábbi listából:

Hasonló eladó ingatlanjaink közül:

Eladó ingatlan, Veszprémi lakás

Új kialakítású, nappali + 2 szobás, 1. emeleti lakás Veszprém központi részén eladó

Új kialakítású, emeleti, nappali + 2 szobás kialakítású lakás eladó a Jutasi lakótelepen, Veszprémben. 2018-ban újonnan került kialakításra egy társasház emeleti részén. Önálló helyrajzi számmal nem rendelkezik, osztatlan közös tulajdonban van, tehát a vevő tulajdonrészt vásárol az ingatlanból. A társasházi alapító okiratban kerültek feltüntetésre a közös és saját tulajdonrészek.

Részletek

Eladó ingatlan, Veszprémi lakás

Új kialakítású, nappali + szoba + galériás fsz-i lakás Veszprémben

Új kialakítású, földszinti, nappali + szoba + galériás kialakítású lakás eladó a Jutasi lakótelepen, Veszprémben. 2018-ban újonnan került kialakításra egy társasház földszinti részén. Önálló helyrajzi számmal nem rendelkezik, osztatlan közös tulajdonban van, tehát a vevő tulajdonrészt vásárol az ingatlanból. A társasházi alapító okiratban kerültek feltüntetésre a közös és saját tulajdonrészek.

Részletek

Eladó ingatlan, Veszprémi lakás

Új kialakítású, azonnal költözhető, fsz-i nappali+galériás lakás eladó Veszprémben

Új kialakítású, földszinti, nappali + galériás kialakítású lakás eladó a Jutasi lakótelepen, Veszprémben. 2018-ban újonnan került kialakításra egy társasház földszinti részén. Önálló helyrajzi számmal nem rendelkezik, osztatlan közös tulajdonban van, tehát a vevő tulajdonrészt vásárol az ingatlanból. A társasházi alapító okiratban kerültek feltüntetésre a közös és saját tulajdonrészek.

Részletek

Eladó ingatlan, Veszprémi lakás

Új kialakítású, nappali + 2 szobás + galériás lakás Veszprém központi részén eladó

Új kialakítású, földszinti, nappali + 2 szoba + galériás kialakítású lakás eladó a Jutasi lakótelepen, Veszprémben. 2018-ban újonnan került kialakításra egy társasház földszinti részén. Önálló helyrajzi számmal nem rendelkezik, osztatlan közös tulajdonban van, tehát a vevő tulajdonrészt vásárol az ingatlanból. A társasházi alapító okiratban kerültek feltüntetésre a közös és saját tulajdonrészek.

Részletek